transport

Fleksibel køletransport og frysetransport i danmark

Hos JST ApS er vi specialiseret i køletransport og frysetransport. Vi tilbyder dag til dag-levering i hele Danmark, og leverer til butikker, grossister samt centrallagre. Vi kan altså sikre en unik fleksibilitet i din virksomheds logistik.

Køle-og frysetransport

Vores primære transportservice beskæftiger sig med køle- og frysetransport af især fødevarer. Dette kan både være direkte distribution til slutkunde eller ifm. opbevaring på vores køle-, frysehus.

Ubrudte kølekæder er en forudsætning, når de strenge krav, til f.eks. transport af fødevarer, skal overholdes. Vi har ekspertisen til optimal kølekædelogistik og klarer transporten hurtigt med præcis levering.

Det rette udstyr til opgaven

Vi kører med udstyr, der er gearet til at imødekommende den fleksibilitet vores kunder søger. Derfor har vi såkaldt dobbelt compartment i vores trailere som gør, at vi kan opdele disse og f.eks. køre med både frys og køl på samme trailer.

Vores trailere er desuden udstyret med dobbeltdæk, og vi kan derfor køre med op til 66 paller på en trailer. Det gør os i stand til at udnytte pladsen i hver trailer optimalt, hvilket forbedrer økonomien for transporten og samtidig er bedre for miljøet.

Vi er ligeledes i stand til at håndtere problemfri levering til butikker, da alle trailere også er udstyret med lift. Alt i alt har vi det rette udstyr til at servicere vores kunder med den fleksibilitet der er ønsket.

Containertransport

Jørn Saaby Transport ApS tilbyder også transport af containere fra Aarhus havn til vores terminal i Hobro. I den forbindelse kan vi også håndtere læsning, losning og omlæsning af containere.