Køle - Frysehus

360-graders kølelogistik til danske fødevarevirksomheder

Med vores køle-, frysehus kan vi, i kombination med køletransport, tilbyde den komplette køle-, fryselogistik af særligt fødevarer. Vælger I opbevaring og håndtering i vores kølehus, kan I outsource en stor del af jeres logistikbyrde til kompetente hænder.

Sikkerhed for korrekt håndtering og opbevaring af frysevarer og kølevarer

Særligt fødevarer på køl og frost stiller store krav, når det kommer til håndtering og oplagring. Vi kan stå for opbevaring af jeres varer i de rette omgivelser, der sikrer at kvaliteten ikke bliver kompromitteret. I vores kølehus kan vi opbevare kølevarer ned til -1 C og frostvarer ved -20 C. Vi kan desuden forestå indfrysning af jeres produkter i korrekt tempo.

Vores erfarne lagermedarbejdere sikrer, at alle krav omkring håndtering af køle- og frysevarer er opfyldte, hele vejen fra modtagelse og opbevaring til pluk og læsning. Med korrekt opbevaring kan vi, evt. i forlængelse af vores transportservices, tilbyde de ubrudte kølekæder, der er afgørende for logistik i fødevarebranchen.

Hos JST ApS har vi desuden de nødvendige tilladelser fra fødevarestyrelsen, der gør os i stand til at opbevare og håndtere økologiske fødevarer.

Lad os stå for slutlager, pluk og distribution

Kølehuset fungerer dog ikke kun som opbevaring, men kan også være jeres udvidet kølelager, hvorfra vi kan forestå den endelige distribution direkte til jeres slutkunden. Det giver jer øget fleksibilitet og forkorter jeres leveringstider.

Udnyt vores faciliteter til at frigøre plads i jeres produktion. Når først jeres produkter er placeret i vores kølehus, kan vi forstå plukning og pakning ud fra ordresedler, hvorefter varerne kan læsses på vores lastbiler til levering hos jeres kunder.

Etikettering af jeres produkter

Med egen etiketteringsmaskine kan vi desuden forestå korrekt påsætning af selvklæbende etiketter og labels i forbindelse med opbevaring på vores lager. Efter nærmere aftale sikrer vi, at etikkerne påsættes den ønskede side og placering. Vi kan håndtere en lang række forskellige produkter. Kontakt os for at høre nærmere om etikettering af produkter i forbindelse med vores kølelager.

Udover ovenstående tilbyder vi: